Tantra kursus tantra sex århus

root Russische prostituierte sex mit affe

tantra kursus tantra sex århus

Tantra hjælper jer til at finde ind til dem – igen og igen. Program for kurset. Et tantrakursus er et intensivt forløb over en weekend, og deltagerantallet er derfor for mig personligt og for vores parforhold - vi var noget nervøse inden kurset - frygt alá "åhhh nej, er det mon sådan nogle sex-afhængige der kommer til sådan en. Søger du efter tantra massage Aarhus? Lige syd for Aarhus ligger Mahamudrainstitut, som ud over at være en af de mest seriøse udbydere af kurser og uddannelser i tantramassage også tilbyder tantramassage. En Mahamudra Tantra massage kan opleves som en meditation over sin egen sanselighed. Få steder oplever. 24 апр. г. - Tantramassage, workshops og kursus i tantra. Messen finder sted i Ridehuset i Århus fra d. 2. til 5. maj Jeg deltager med foredrag Sex, vin og vand. Det bliver en helt nede på jorden introduktion til tantra, tantrasex, fakta og myter. Læs mere om messen her: stopdigitalarms.eu Sex vand og vin..

Lesbisk massage escorts danmark

Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres forhold til nye højder og dybder, og til at styrke og udvide jeres kærlighedsrelation. Tantramassage trin 1, weekendkursus for par Har I lyst til at lære hinanden bedre at kende — helt ind i jeres inderste? Tantra teaches you the secrets of how to live life consciously and ecstatically. Du kan også læse hvornår jeg giver sessioner i Århus, Aalborg og Kbh Hvis du er interesseret i at høre mere, så mail: Jeg vil tilføje, at jeg er meget glad for at Jens fik mig presset til at tage med. Der går stort set ikke en dag, uden vi snakker om den oplevelse, vi hver især fik hos dig. On each level of the course there is thus a module especially dedicated to eroticism, love and relationships as well as the other fundamental domains of life.


tantra kursus tantra sex århus

På intro workshoppen fortæller vi om kurset og du får mulighed for selv at opleve enkle øvelser, yoga, meditation og afspænding fra tantrakurset. Undgå at have spist en time før og tag noget behageligt tøj på. København. Ingen arrangementer fundet. Århus. Ingen arrangementer fundet. Odense. Tantra intro workshop -. Tantra hjælper jer til at finde ind til dem – igen og igen. Program for kurset. Et tantrakursus er et intensivt forløb over en weekend, og deltagerantallet er derfor for mig personligt og for vores parforhold - vi var noget nervøse inden kurset - frygt alá "åhhh nej, er det mon sådan nogle sex-afhængige der kommer til sådan en. Søger du efter tantra massage Aarhus? Lige syd for Aarhus ligger Mahamudrainstitut, som ud over at være en af de mest seriøse udbydere af kurser og uddannelser i tantramassage også tilbyder tantramassage. En Mahamudra Tantra massage kan opleves som en meditation over sin egen sanselighed. Få steder oplever.


Sex klubber københavn yoni massage med lingam

  • Tantra kursus tantra sex århus
  • Tantra III kun for par.
  • Søger stor pik massage aalborg sex